Salangen-Nyheter

Farsdag 2013:

Hurra for pappa!

Eirik Torgersen tester fiskelykken fra standen inne i Sport1- butikken. FOTO: KARIN HASUND

SJØVEGAN: For de som har glemt det: I morgen førstkommende søndag 11.november er det farsdag! Har du enda ikke kjøpt årets farsdagsgave så er det fortsatt anledning til det, og flere butikker har gode tilbud i forbindelse med dagen, deriblant Sport 1 på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Opprinnelig kommer konseptet farsdag fra USA, og det var ikke før etter andre verdenskrig at dagen ble populær her. Farsdagen går kort og godt ut på å hedre sin far og at han har en dag hvor det er ekstra stas å være far.

Gode småvarer

Mange knytter nok kaffe på senga og marsipankake opp til denne dagen, mens andre lar dagen gå forbi uten oppstyr. Uansett hvordan man feirer denne dagen så kan du allikevel sikre deg noen kupp på butikkene. På Sport 1 Sjøvegan så har de samlet sammen et godt utvalg med varer som kan være noe for far i huset å få i gave på søndag. Her finner man alt fra de mer tradisjonelle gavene som sokker og hansker til de litt mer utradisjonelle tingene som drikkeflaske med slange til tursekken og vanntette poser til mobil eller ipad.

Egen stand

De har også laget en stand med alt man trenger til isfiske. - Her har fedrene selv plukket ut det de ønsker seg, og det har vi satt i vår farsdagsutstilling, kan Ronny Jensen ved Sport 1 Sjøvegan fortelle til nettavisen.