Salangen-Nyheter

Salangen Husflidslag arrangerer:

Husflidsmesse før jul

Arne Myrland er en av de lokale utstillerne som har brukt og være på husflidsmessa til Salangen Husflidslag hvert år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Lørdag 21.november vil Salangen Husflidslag være arrangør for en interkommunal husflidsmesse i Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen Husflidslag fortsetter med suksessen fra i fjor med en håndverk- og husflidsmesse i Salangen kulturhus. Også i år har de fått med seg lokale produsenter fra Salangen og nabokommunene omkring. - Vi har forberedet oss lenge på denne messen. Det er husflidslaget i Salangen sin store inntektskilde hvert år, sier Martha Johansen som er leder for sy- og strikke damene i husflidslaget.

Fin julegave-messe

Messen, som blir arrangert lørdag 21.november er ikke en julemesse og regne - men derimot en vanlig husflids- og håndverksmesse. Julemesser derimot er det blitt mange av de siste årene ellers i regionen. Men ingen har satset på det og møtes flere utstillere fra hele regionen på en messe, slik som det blir gjort nå i Salangen. - Vi har fått så mye gode tilbakemeldinger hvert år på messen både fra utstillere og publikum, sier Martha Johansen til nettavisen. Hun oppfordrer utstillere som ønsker og være på messen om å ta kontakt med henne på telefon 907 99 746.