Salangen-Nyheter

Spørsmålet alle har lurt på:

Hva er egentlig "Æ"?

REMA 1000 ruster til priskrig med personlige priser.

SJØVEGAN: I den siste tiden har vi sett reklamen til Rema1000 som reklamerer med Æ, men hva er egentlig Æ? Regionsdirektør i Rema1000, Ronny Repvik har svaret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nylig lanserte Rema 1000 en ny app med navnet «Æ». Appen gjør at kundene får 10 prosent rabatt på de ti varene de handler mest av, samt 10 prosent på frukt og grønt. - Dette er en app som husker alt kunden kjøper, og når siste vare er skannet finner den ut hvilke varer kunden handler mest av og gir rabatt på de ti varene, sier regionsdirektør i Rema 1000 Ronny Repvik i intervju til nettavisen. For få rabatt på varene må kunden laste ned appen «Æ» og registrer seg. Appen kobles til bankkortet til kunden slik at de ikke trenger å tenke verken på medlemskort eller kuponger eller lignende.

Ronny Repvik trur kundene vil sette pris på den nye appen.

Stor konkurranse om priskutt

Repvik kan informere om at Æ er bare navnet på Appen og det er ikke snakk om å endre designet på selve logoet til Rema 1000. Repvik kan også fortelle at det er stor konkurranse blandt de største dagligvarekjedene om tilbud og priskutt, noe som er grunnen til at den har fått nanvet Æ. - Du får priskutt på de varene du kjøper, ikke hva andre ønsker at du skal handle, fortsetter Repvik ovenfor nettavisen. Rema 1000 sin nye applikasjon er beskrevet på deres hjemmeside: "Æ er et personlig verktøy som hjelper deg å spare penger på det du handler mest". - Kundene er prisbeviste og jeg er sikker på de vil sette pris på å få priskutt direkte ved disken, avslutter Repvik.