Salangen-Nyheter

Navnekonkurranse på facebook:

Hva skal U4 hete?

- Jeg er spent på hva som vil komme inn av forslag til nytt navn på U4-området, sier folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

SJØVEGAN: Det har den siste tiden vært ett hett tema på sosiale medier om navnebytte på U4-området på Sjøvegan. I den forbindelse er det nå opprettet en egen navnekonkurranse på Facebook.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For en stund siden kom det frem på sosiale medier at det var på tide å bytte navn på U4- området på Sjøvegan, og det tok ikke lang tid for flere ildsjeler delte sine tanker og meninger rundt dette. Selv under folkemøte om Arctic Race of Norway i forrige uke ble dette tema tatt opp, og flere innspill kom fra de oppmøtte.

U4 betyr Utviklingsområde 4

Diskusjonene om nytt navn har vært mange. - Det har vært litt forespørsel om at det burde ha vært et litt mer klingende navn enn U4 på området som forøvrig betyr Utviklingsområde 4. Derfor er det opprettet et arrangement på Facebook hvor folk kan komme med forslag og innspill, forteller folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen.

Er søkt om spillemidler

For de som ønsker å forholde seg anonym er det også satt opp en forslagsboks på kulturkontoret hvor folk kan legge igjen en lapp med sine forslag. Brustuen forteller at det skal settes opp en basketballkurv, og at det er søkt om spillemidler i forhold til å få opprettet en aktivitetspark på området.