Salangen-Nyheter

Forslag til kultur- og ungdomspris:

Hvem fortjener pris i år?

Kultur- og biblioteksjef i Lavangen, Anne Strømmesen (innerfelt) oppfordrer folk i kommunen om å sende inn forslag for å bestemme hvem som fortjener årets kultur- og ungdomspris. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Nå er det åpent for deg å sende inn ditt forslag - med begrunnelse - til Lavangen kommune for å bestemme hvem som skal få årets kulturpris! – Nå er det bare å sende inn forslag, oppfordrer Anne Strømmesen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er nå klart til å sende inn forslag til kandidater til kultur- og ungdomsprisen i Lavangen kommune. Den årlige prisen deles ut under lavangsvekka i juni, men har naturligvis en litt tidligere innmeldingsfrist. Ditt forslag - med begrunnelse - sendes skriftlig til postmottaket@lavangen.kommune.no, eller brev til servicekontoret, som du naturligvis også kan levere fysisk til, så lenge det skjer innen 24. mai.

Mange forslag

Kulturprisen har blitt delt ut siden 1990, mens ungdomsprisen hadde sin start i 2010. Kultur- og biblioteksjef i Lavangen kommune, Anne Strømmesen bemerker at det ikke alltid trenger å være enkeltpersoner som får tildelt en av prisene. – Lag og foreninger, eller grupper med personer kan dele på prisen hvis de har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i kommunen, enten som utøver eller på det administrative plan. Aktuelle kandidater kan også være de som har representert kommunen utad på en verdig måte, forteller Strømmesen.

For mer info om tidligere vinnere og statutter, klikk

her.