Salangen-Nyheter

Arbeidsmiljøprisen 2016:

Hvem fortjener prisen?

Hege Berntsen står klart til å få inn forslag til kandidater for årest vinner av arbeidmiljøprisen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERNSE

SJØVEGAN: Personalsjef i Salangen kommune, Hege Berntsen er i gang med å finne kandidater til arbeidsmiljøprisen i Salangen kommune. - Det er bare å komme inn med forslag. Salangen kommune har mange gode arbeidstakere!, sier Berntsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Året går mot slutten og personalsjef i Salangen kommune minner om at det er snart på tide å dele ut den årlige arbeidsmiljøprisen. Hege Berntsen oppfordrer ansatte i kommunen om å komme inn med forslag til personer som sprer trivsel og glede, og noe som uoppfordret gjør noe positivt for miljøet på arbeidsplassen, og noen som oppmuntrer og støtter kollegaer som sliter med problemer. - Arbeidsmiljøprisen er mye heder og ære, men det er også et gavekort på 3.000 kroner. Av det jeg har sett tidligere er at de som har fått prisen har det betydd mye for dem, det er stas å få oppmerksomhet og bli verdsatt for arbeidet, sier Berntsen til nettavisen. Vinneren av arbeidsmiljøprisen offentliggjøres på kommunestyrets årets siste møte som er i år den 12. desember.

Send inn forslag

Berntsen sier at de vanligvis får opp til 6 forslag hvert år, men til å være mange ansatte i kommunen ønsker hun at det kom inn flere forslag. - Det er veldig mange gode arbeidstakere i Salangen kommune som gjør litt ekstra. Det er ikke alltid like enkelt å bestemme om hvem som skal få arbeidsmiljøprisen. Vi tar forslaget opp i arbeidsmiljøutvalget og velger ut den beste kandidaten, sier hun avslutningsvis til nettavisen. Forslag sendes på e-post til hege.berntsen@salangen.kommune.no. Forslaget til arbeidsmiljøprisen må være innkommet til arbeidsmiljøutvalget senest innen fredag 2. desember.