Salangen-Nyheter

Forhandlingene har startet:

Hyggelige samtaler

Leder i Salangen Høyre, Ronny Karlsen kan smile godt. Han og hans parti er svært viktige for Salangen Senterparti og Salangen Arbeiderparti. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: Forhandlingene mellom de ulike politiske parti i Salangen har startet etter valget. Først ut er Salangen Høyre og Salangen Senterparti.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Onsdag kveld møttes Salangen Senterpartis ledelse og Salangen Høyres ledelse til et forhandlingsmøte i forhold til et politisk samarbeid nå etter valget. Leder i Salangen Høyre, Ronny Karlsen er sparsom med informasjon om hva som kom fram på møtet. - Vi har hatt ett hyggelig møte med Senterpartiet, og vi skal vurdere det vi har diskutert der, og så får vi se hva som skjer videre, sier en sparsomelig Ronny Karlsen til nettavisen.

Avhenging av samarbeid

Salangen Senterparti er avhening av å samarbeide med Høyre for å sikre seg flertall i det nye kommunestyret. Det samme er Salangen Arbeiderparti, som nå må samarbeide med både SV og Høyre for å sikre seg flertall i det nye kommunestyret. Så gjenstår det og se hvordan forhandlingene går, og hvem som tilslutt skal styre Salangen kommune videre.