Salangen-Nyheter

Vemodig dag for ansatte og kunder:

I dag stenger butikken for godt

VEMODIG: Butikksjef Ann-Charlotte Selmersson her sammen med kunde Solveig Solnes. Solnes synes det er vemodig at butikken legges ned. FOTO: TORBJØRN KOSMO

SJØVEGAN: Rema 1000 på Sjøvegan ble startet opp for tolv år siden. Onsdag stenger den dørene for godt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var en vemodig og trist dag for mange kunder og ansatte på Rema 1000 onsdag formiddag.

I forbindelse med butikkens stengingssalg var nesten samtlige varer satt ned til halv pris.

Daglig leder på butikken, Ann-Charlotte Selmersson hadde tårer i øynene når vi møtte henne.

- Jeg synes det er forferdelig å legge ned butikken, men er det ikke grunnlag, så er det ikke det. Det er veldig enkelt, sier hun.

Hun har blitt glad i alle kundene som har vært innom butikken gjennom tidene. Selmersson forteller at hun gjorde det hun kunne.

- Jeg har gjort det jeg kunne for å ha en ordentlig og skikkelig butikk. Kundene selv må ta sine valg, så jeg vil ikke peke fingre på noen. Vi har hadde våre faste kunder og jeg har blitt glade i alle. Det er dog for lite, sier hun.

I kjølvannet av nyheten om at Rema 1000 Sjøvegan legges ned, har mange latt høre fra seg på sosiale medier. Mange tar nå til orde for deres ønsker om at Selmersson bør fortsette som butikksjef - selv hvis en ny butikk skulle fylle lokalene Rema 1000 i øyeblikket sitter med.

- Jeg blir kjempeglad og rørt. Nå blir jeg jo arbeidsledig, så jeg har ingen spesifikke planer, så man vet aldri. Tilbudene må komme først, sier hun. Hun roser sine ansatte på det varmeste. - Det skal være sagt - jeg har et helt utrolig fint personale. Jeg er kjempestolte av hver eneste av dem, sier hun.

Hun planlegger samtidig å reise tilbake til Harstad hvor hun og mannen har hus i tiden etter Rema-stengingen.

Men det var ikke bare butikksjefen som syntes det var en vemodig dag.

Solveig Solnes fra Sjøvegan uttrykte tristhet over at butikken nå legges ned.

- Mandagen stod både jeg og Lotta og gråt her, sier hun.

Hun skryter veldig av hele alle arbeiderne på butikken.

- De som har arbeidet her skal ha all mulig ros for at de har vært så gode og snille. Jeg kommer til å savne butikken og de som arbeider her, sier hun.

SISTE DAG: På Rema 1000 Sjøvegans siste åpningsdag noensinne hadde mange tatt turen. Butikken var betydelig mye tommere enn den vanligvis har vært. FOTO: TORBJØRN KOSMO

ANNONSE
Annonse