ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Tina og broren satser innen musikken

I fotsporene til pappa Knut Erik

Bandet "Dryg" er kommet ut med singel og EP nå i juli. Nå håper de på at mange i Salangen, Lavangen og Ibestad, og forøvrig Norge vil høre på deres musikk. Foto: Privat

De har en mor og bestemor som har Ibestad som sin hjemkommune. Nå går Tina Normann Østgård og Daniel Normann Østgård til musikken og satser i nytt band som har fått navnet "DRYG".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2022 kl 14:36

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

De er begge barna til Knut Erik Østgård, vokalisten i Return, og er åpenbart stolte av musikken som pappa har hatt i mange år. Tina og Daniel Østgård er nå stolte over og kunne komme ut med egen musikk igjennom bandet "DRYG".

Indie-basert band.

- Vi tar inspirasjon fra blant annet; blues, funk, pop, irish folk, ballader og naturligvis puddelrock. Natt til 1.juli så slapp vi singelen "Maybe If", forteller Tina Normann Østgård il nettavisen. Hun skryter uhemmet av de flinke og fantastiske musikerne som er i bandet i lag med henne og broren.

Bandet består av Tina- og Daniel Normann Østgård på vokal, Anbjørg Botten på trompet, Jamie Kamara på trommer og Martin Brennodden Rosenlund på saksofon. Her får vi innslag fra forskjellig musikalsk bakgrunn. Tina Normann Østgård er utdannet musikalartist i tilegg.

- Vi har også tatt musikken i helt egne hender, skrevet, produsert og spilt inn med egne ressurser og erfaring. Vi er et selvlagd band, med andre ord. Daniel har skrevet denne teksten. Ole Dahl, produsent i Auran Studio og bassist i bandet har jobbet frem en unik sound. Vi liker å kalle Daniel for kaffen og Ole for filteret. Ole filtrerer ut all kaffegruten, sier Tina smilende til nettavisen.

Liker det de holder på med

Det er tydelig at både Tina og broren Daniel virkelig liker det de nå har gått igang med. 8.juli kom EPen "Foy" ut på musikkdelingskanalene. Så gjenstår det og se om bandet tar turen nordover til Ibestad og holder en konsert der for lokalbefolkningen. Det hadde i allefall vært veldig artig!.

Hør en smakebit av sangen her: