Salangen-Nyheter

Salangen Arbeiderparti`s nye styre:

I gang med arbeidet

Det nye styret i Salangen Arbeiderparti har klare ambisjoner for de kommende årene.

SJØVEGAN: Etter at Salangen Arbeiderparti har hatt sitt årsmøte og valgt ny styre, har styret nå avviklet sitt første møte, hvor vervene er fordelt. - Vi er glad for å komme i gang med arbeidet, sier leder Maia G. Hoff.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

- Et kraftig og godt styre har nå fått sine verv, og vi har en god ordførerkandidat, sier leder Maia Gartland Hoff til nettavisen. Hun understreker at hovedsatsinga fremover nå er mobiliseringen mot høstens valg. Partiprogrammet er nesten klart og vil bli lagt ut om noen få dager, forteller Hoff. De som nå sitter i Salangen Arbeiderparti sitt styre er: Nestleder og studieleder Svein Ivar Strømseth, sekretær og kasserer Tonje Helen Gundersen, styremedlem og kvinnepolitisk kontakt Ingrid Frantzen, styremedlem Terje Paulsen, styremedlem Tor- Sigurd Larsen, vara til styret er Maria Bjerkmo Dahl og Lars Georg Nordhus. Samepolitisk kontakt, Kim Håkon Pedersen. I tillegg tiltrer gruppeleder for kommunestyregruppa styret også.

Kick of

f

Partiet legger opp til et realt kick-off den 20.april i forbindelse med valgkampstart. - Partiprogrammet er snart klart og den 20. april er det såkalt kick-off og valgkampstart for Arbeiderpartiet i hele landet. Og på denne dagen er også vi i Salangen Arbeiderpati i gang med valgkampen for fullt. Dette blir et spennende arbeide fremover, og vi gleder oss for vi er en flott gjeng som er klare til en offensiv valgkamp, avslutter lederen i partiet, Maia Gartland Hoff.