Salangen-Nyheter

Fotballen ruller i Lavangen:

I gang med sesongen

På bildet: Lavangen IF er nå i full gang med sesongen.

Lavangen fotball er nå i full gang med fotballsesongen, og oppfordrer foreldre med fotball-aktive unger rundt 6-8 års alderen om å ta kontakt for å få samlet lag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fotballsesongen 2010 er i gang, og Lavangen idrettforening har i år 5 lag i fotballgruppa. Fra de minste på 6-8 år til klubbens A-lag i 5. divisjon. Alle foreldre som har håpefulle unger i alderen 6-8 år som vil spille fotball i Lavangen i år, bes ta kontakt med leder av fotballgruppa Stian Gulstad på tlf 977 70 078 eller mail lavangenfotball@hotmail.com. Det begynner å haste når det gjelder å få laget samlet og starte opp sesongen. Lavangen fotball håper derfor at alle som har unger i den aldersgruppen som vil spille i år tar kontakt snarest mulig.

Trenger trener

10-12 års laget trenger en trener til som kan dele ansvaret med fjorårets trener. - Dette laget har hatt 2 kamper allerede, men ikke møtt opp til sine kamper. Derfor haster det nå å få på plass en trener til og få organisert det slik at vi skal slippe å måtte trekke laget fra seriespill, sier Stian Gulstad. Hvis det er noen som kunne tenke seg å trene dette laget, foreldre eller andre så kan man bare ta kontakt.