Salangen-Nyheter

Jonas realiserer gammel drøm:

I gang med soloprosjekt

Musiker Jonas Leonhardsen er nå i gang med å realisere en drøm han har gått med lenge; å starte et soloprosjekt. Nå jobber han med å skrive tekster og komponere, og til våren er planen å slippe første singelen.

TRONDHEIM/SJØVEGAN: Musiker Jonas Leonhardsen er nå i gang med å realisere en drøm han har gått med lenge; å starte et soloprosjekt. Nå jobber han med å skrive tekster og komponere, og til våren er planen å slippe første singelen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I lang tid har musiker Jonas Leonhardsen gått med planer om å starte opp et soloprosjekt for å booste sin musikkarriere, og i desember gikk han inn for fullt for å realisere drømmen, og begynte å komponere og skrive tekster. – Det er en tanke jeg har gått med veldig lenge, og jeg har jobbet sammen med flere musikere tidligere, men har ofte tenkt å gi ut noe som er bare mitt. Det er jeg som komponerer en stor del av musikken, så om jeg skal ta dette ut på spillejobber blir jeg å ha med meg band, forteller Leonhardsen.

Pop-inspirert

Han har i hovedsak spilt trommer innen rock og metall, men har de siste årene lært seg både bass og gitar og i sommer har han også lært seg piano. I tillegg har han visjoner om å ha et visst pop-preg over prosjektet. – Det er veldig mange i vår generasjon som er opptatt av pop-musikk, og selv om jeg ikke er på grensen til Beyonce, så har jeg hentet mye inspirasjon fra blant annet Coldplay, Ed Sheeran og Violet Road, forteller musikeren.

Store turné planer

For tiden går Jonas Leonhardsen på Trøndertun folkehøgskole hvor han studerer musikk, og fritiden går til å lage materiale til sitt soloprosjekt hvor han har mål om å ha spilt inn en EP i løpet av sommeren, og på våren 2020 legge ut på Norges-turné med kanskje en tur innom Sverige. – For turneen har jeg fått mange som er interessert i stage og live show, og jeg har allerede sett for meg noe og har noen kontakter. Det kan bli  noen syke liveshow, og det tror jeg blir rått, forteller Jonas spent.

Logoen for Jonas' soloprosjekt. Designet av Ronda Kristine Bekkevoll.