Salangen-Nyheter

I morgen går Salangstrimmen:

I sporet for 38. gang

- Det er en flott trase på cirka 23 kilometer som går fra Seljeskog til Øvre Salangen, forteller leder i SIF ski, Inger Kristin Hognestad. ARKIVFOTO: FRODE BRUVOLL.

SELJESKOG/ØVRE SALANGEN: Nå er det ikke lenge igjen til høydepunktet for ski-interesserte salangsværinger går av stabelen. I morgen lørdag 8. april går startskuddet for årets Salangstrimmen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I år er det 38. gangen Salangstrmmen arrangeres, og leder i skigruppa Salangen IF, Inger Kristin Hognestad forteller at forberedelsene er så og si unnagjort, og det ser ut til at de i år har værgudene med seg. - Salangstrimmen har gått 37 ganger før i alle slags vær og føre, så vi skal nok klare å gjennomføre i år også, men vi håper på godt vær, forteller leder i SIF ski, Inger Kristin Hognestad.

Mange flotte premier

For de som går Salangstrimmen kan de velge å gå enten med eller uten tidtakning, for de som går med tidtakning konkureres det om pengepremier, mens for de som går uten tidtakning kan vinne flotte premier som blant annet harstad-tur og mange andre premier sponset av det lokale næringslivet. - Det er mange som tar dette som en ren kosetur, og om været er fint kan man sette seg ned ved siden av løypa å kose seg i sola før man går videre, sier lederen i SIF Ski.