Salangen-Nyheter

Tradisjon gjentas:

- Igjen blir det jazz

Tor- Arne Chruickshank (t.v.) og Børge Ytterstad inviterer til elvejazz lørdag 6. august i Elvelund Camping. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Tor Arne Chruickshank og Børge Ytterstad inviterer til årets elvejazz på Elvelund Camping i Salangen førstkommende lørdag kl. 21. - I år kommer det nasjonale jazzmusikere, sier Ytterstad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er det 12. året det blir fremført elvejazz på campingplassen i Elvelund. Det er Børge Ytterstad som har sørget for elvejazz i samarbeid med Tor Arne Chruickshank. I år blir det ingen unntak når Børge Ytterstad tar med sine venner og tre nasjonalkjente jazzmusikere for å fremføre på campingplassen. Han har invitert ingen andre enn Henning Gravrok på saksofon, Marit Sandvik som vokalist, og til sist Øystein Norvoll som gitarist. - Elvejazz har blitt en årlig tradisjon for oss i Salangen. Etterspørselen er stor og det er ekstra spesielt når det nesten er kun oss som har slike jazzkvelder, forteller Chruickshank fornøyd ovenfor nettavisen.

- Noe å danse til

Det Henning Gravrok, Marit Sandvik og Øystein Norvoll som sammen sentral i jazzmiljøet i Nord-Norge, og har fått utdelt utmerkelsen «Stubøprisen» som tildeles til personer som har gjort en særlig innsats for jazzmiljøet i Nord-Norge. - Jazz er en hyggelig musikkform. Det er fine toner som man kan danse til. Det er bare å ta med dansefoten, sier Chruickshank avslutningsvis.

ANNONSE
Annonse