Salangen-Nyheter

Ingen initiativtakere:

Ikke 17. mai kafé i år?

Kultursjef i Salangen kommune, Kurt-Jan Kvernmo opplyser til nettavisen at tiden nå begynner å bli knapp og de nå kommer med en siste oppfordring til lag, foreninger og næringsdrivende om å ta initiativ snarest om det skal bli 17. mai kafé i år. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Det er enda ingen som har meldt interesse om å ta initiativet for kafédriften i Salangshallen i forbindelse med 17.mai feiringen. Kulturkontoret oppfordrer nå potensielle initiativtakere til å melde seg snarest.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det er en drøy måned igjen til Norges nasjonaldag, og dagen skal i tradisjon tro markeres i by som i grend. På Sjøvegan står det nå i fare for at en må ta medbrakt kaffe og pølser til det faste arrangementet i Salangshallen, ingen har så langt meldt interesse for å påta seg kafédriften denne dagen. Kultursjef i Salangen kommune, Kurt-Jan Kvernmo opplyser til nettavisen at tiden nå begynner å bli knapp og de nå kommer med en siste oppfordring til lag, foreninger og næringsdrivende om å ta initiativ snarest om det skal bli 17. mai kafé i år. – Vi har også sendt en henvendelse til foreldreutvalget ved Salangen skole. Om ingen viser interesse så blir vi å prøve å få til et møte med administrativ og politisk ledelse for å se på alternative løsninger, men det er ikke mye tid igjen så det er fare for at det ikke blir kafé i år. Det er i så fall det verst tenkelige scenarioet, avslutter kultursjefen fortvilet.