Salangen-Nyheter

9.klasse ved Salangen skole:

- Ikke kast tomflaskene

Nestleder Martine Seipäjärvi Daleng vil med resten av klassen samle inn tomflasker i Salangen for klasseturen de skal ha i tiende. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Igjennom uka rett etter påske kan du regne med at det vil ringe på døra hjemme hos deg. Det er 9.klasse ved Salangen skole som da har flaskeinnsamling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Nå må alle salangsværinger følge godt med når 9. klassen ved Salangen skole har en viktig melding til alle innbyggerne i kommunen. Uka rett etter påske vil elevene i klassen gå fra dør til dør for å samle inn flest mulig tomflasker til deres store klassetur. Klassen har litt over 20 elever. Nestleder i klassen, Martine Seipäjärvi Daleng sier at de da trenger alt de får tak i av flasker for å komme seg til Oslo. - Vi ønsker da at folk sparer på tomflaskene i påska og donerer flaskene til oss når vi kommer på døra, forteller Daleng. Hun kan videre fortelle at de er på god vei, men trenger fortsatt en god del. Tillegg til flaskeinnsamling har elevene kino-kiosken ved Salangen kino hver uke, som skaper gode inntekter.