Salangen-Nyheter

Ny investering:

- Ikke noe vi tar forgitt

Den nye bussen tar for seg skole og flyruten. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Den nye bussen tar for seg skole og flyruten. FOTO: JON HENRIK LARSEN

BRANDVOLL: På veiene i disse dager kan man allerede se den nyeste bussen til Furuly Turbuss. Bjørn-Tore Furuly er fornøyd med at de som busselskap kan gjøre slike investeringer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Furuly Turbuss har gjort en ny stor investering med anskaffelsen av en splitter ny buss, en Volvo 9500. Etter at bussen har stått på Finnsnes i en uke for å bli klargjort med å plassere logoer og designet til Furuly Turbuss er den nå ute å se langs veiene. - Bussen har allerede tatt sin første jomfrutur. Den nye bussen vil ta for seg skole og flyruten, sier Bjørn-Tore Furuly til nettavisen.

Det er et flott inventar i den nye bussen til Furuly Turbuss. FOTO: JON HENRIK LARSEN

- Det er ikke forgitt

Den nye bussen til Furuly vil erstatte en av de gamle bussene. - De gamle bussene har en del kilometer bak seg, og vi ser det som nødvendig å fornye bussene etter hvert som kilometerstanden går opp, sier han til nettavisen. Furuly er fornøyd med at de har muligheten å gjøre slike store investeringer. - Det er en helt fabrikk-ny buss, og det er ikke forgitt av vi kan fornye bussene når det trengs. Vi er svært heldig sånt sett, sier han fornøyd.

Annonse