Salangen-Nyheter

Tilbakeblikk 19. juni 2017:

- Ikke ny dør på Kåre...

Nede på Kåre på Kaia er sprossene som har stått på inngangsdørene nå fjernet. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Den lokale kafeen på Sjøvegan "Kåre på Kaia" har nå gjort moderate endringer i sitt eksteriør, medeier av kafeen, Dina Bay har nå demontert sprossene rundt vinduene på inngangsdørene til retro-kafeen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sommeren er tiden for oppussing og forbedring av både hus og hage, men også for bedrifter. For de som har besøkt Kåre på Kaia siden fredag kan kanskje ha lagt merke til at det er noe som er annerledes ved inngangspartiet. Sprossene som i alle år har prydet hovedinngangen til gulbygget på Lundbrygga er nå borte. Det er medeier av retro-kafeen Kåre på Kaia, Dina Bay som har tatt ned de dekorative sprossene. - Det er jeg som vasker vinduene på inngangsdøren, de blir ganske fort skitten av folk som tar på dem, og da er de sprossene bare i veien så jeg tok de ned, forteller Bay i intervju med nettavisen.

I følge Dina Bay så er sprossene blitt tatt ned permanent, og vil ikke lengre være til bry når hun skal vaske vinduene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Skal få ny is-disk

Det er ikke bare utseende til Kåre som for tiden gjennomgår en metabolisme, Dina forteller til nettavisen at de også skal få en egen is-disk. - Vi vil i løpet av kommende uke få deilig og velsmakende is fra Kulinaris. Vi har over en periode fått flere henvendelser fra kunder som forespør et is-tilbud i vår kafé, så nå har vi vedtatt å imøtekomme kundenes ønsker. Den nye is-disken vil medføre endringer i vår inventar, men jeg har en dyktig og nevenytting mann som jeg tror kommer til å gjøre de nødvendige endringene omgående etter is-disken ankommer, avslutter Dina Bay.

Denne saken vil være referert til i kveldens episode av Salangen-Nyheter på TV3.