Salangen-Nyheter

Utspyling og årlig vedlikehold:

- Ikke tapp noe vann

- Mens vi jobber med utspylingen bør man ikke tappe vann i noen kraner. Vi garanterer å bli ferdig til bestemt tid, så det er bare å være tålmodig, sier Toralf Sørensen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Rognså og Salangsverket Vannverk skal utføre utspyling og årlig vedlikehold av hovedledningsnettet. Formann Toralf Sørensen (bildet) oppfordrer folk til å ikke tappe noe vann under spylingen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tirsdag 4. oktober fra 17.00 til 19.00 skal Rognså og Salangsverket Vannverk foreta en utspyling og årlig vedlikehold av hovedledningsnettet. Formann Toralf Sørensen informerer at det under denne perioden kan forekomme farvemessig forurensing av vannet, og for å unngå dette i størst mulig grad oppfordrer han alle abonnenter til å ikke tappe vann. - Under utspylingen kan vannet bli svart og skittent. Da passer det ikke å ha en klesvask med hvite antrekk gående, sier Sørensen.

Korte perioder uten vann

Han legger til at det i tillegg vil være kortere perioder uten vannforsyning, men gir en garanti for at arbeidet skal være ferdig til kl. 19.00. Det oppfordres også å tappe vann først fra kraner nærmest hovedinntaket til huset, for eksempel i kjeller eller med en hageslange etter at utspylingen er gjennomført. Avslutningsvis minner de også abonnentene til å rengjøre siler i kranene sine etter utspylingen.