Salangen-Nyheter

Det går godt:

Ingen fare for Rema 1000 på Sjøvegan

INGEN FARE: Rema 1000 på Sjøvegan gjør det godt tross pandemien, forteller daglig leder Ann-Charlotte Selmerson. FOTO: TORBJØRN KOSMO

INGEN FARE: Rema 1000 på Sjøvegan gjør det godt tross pandemien, forteller daglig leder Ann-Charlotte Selmerson. FOTO: TORBJØRN KOSMO

SJØVEGAN: Tross nedleggelser av andre Rema-butikker rundt om i Troms er det ingen fare for at butikken på Sjøvegan forsvinner.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Avisen Nordlys skrev fredag om at det legges ned tre Rema-avdelinger i Troms og at to allerede er avviklet.

Blant annet skal Rema-butikken på Storsteinnes legges ned fra og med 1. juni grunnet blodrøde regnskapstall.

Det er imidlertid ingen fare for at butikken på Sjøvegan blir lagt ned.

- Det er ingen fare for det. Jeg har ikke tenkt til å gjøre noe sånt, sier daglig leder på Rema 1000 Sjøvegan Ann-Charlotte Selmerson.

Hun forteller at omsetningen har økt i denne korona-perioden.

- Jeg har drevet i tre år. Skulle jeg ha lagt ned ville jeg ha gjort det tidligere. Korona har gjort at vi har merket en økt omsetning i løpet av tiden som har vært. Folk har handlet normalt og jeg har ikke merket at det har vært noe hamstring, sier hun.

Hun trekker fram overholdelse av smittevernsreglene som en av grunnene til at det har gått så smertefritt som det har fram til nå.

- En av de viktige tingene her er at folk overholder smittevernsreglene. Så lenge vi holder smitten borte fra butikken er det bra. Alle folkene på Sjøvegan har vært fantastisk og fulgt reglene. Jeg synes det har gått kjempebra. Alle har vært fantastiske. Vi har hatt Antibac hele tiden, men det ble mer aktuelt på grunn av koronaen. Jeg vil skryte av mine kunder, forteller hun.

Hun retter også skryt i retning hennes ansatte.

- De ansatte er ved godt mot og er ikke bekymret. Det ble en omstilling for os alle, men alle har tatt forandringene inn over seg, sier hun.

Annonse