Salangen-Nyheter

Førjulsaktiviteter for barn og unge:

- Ingen grunn til å sitte inne

Det er ulike aktiviteter for barn og unge frem mot jul. Det forteller Hilde Løvberg.

Det er ulike aktiviteter for barn og unge frem mot jul. Det forteller Hilde Løvberg.

SJØVEGAN: Det blir som vanlig satt opp en rekke spennende aktiviteter for barn og unge i Salangen og Lavangen nå i førjulstiden. Noen av aktivitetene har allerede vært, men det er også mange aktiviteter igjen å se frem til i de kommende ukene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Av de mange førjulsaktivitetene som er satt opp, er det første en nå kan glede seg til er kinoen som skal være onsdag, 11. desember i Salangen kino, her blir det også servering av litt jule-godt til barn og unge. Filmen som skal vises er Snekker Andersen, og starter klokken 18:00. Førstkommende lørdag legges det opp til en flott dag ved Haugvang  Gård. – Vi har hatt besøk hit tidligere år, og de har vært veldig populære. Her blir det muligheter for lek og aking, grilling og servering av gløgg. Vi skal også se på dyrene, og kanskje får vi øye på en fjøsnisse, sier Hilde Løvberg.

Åpen stall 

På søndag, 15. desember skal det avholdes åpen dag ved Stall Elvebakk, som også vil arrangere aktiviteter og ridning på 2. juledag for de mellom 5 og 16 år. Begge aktivitetene varer fra klokken 12:00 til 15:00. Lokalt er også aktivitetsområdet nede ved Strandparken alltid åpen, og biblioteket tilbyr som vanlig mye spennende i utstyrsbanken. Det blir også mulighet for å få prøve seg i klatreveggen inne i Salangshallen, men dato for denne aktiviteten er enda ikke satt. Hilde Løvberg oppfordrer alle sammen til å være med å benytte seg av disse gratis aktivitetstilbudene som Salangen og Lavangen har satt opp i formål å skape noen ekstra fine opplevelser nå i førjulstida.

Annonse