Salangen-Nyheter

Sjøvegan kan bli uten frisør i juli:

Ingen ny frisør på plass

På bildet: Trine Seppola slutter som frisør i Salangen og flytter hjem til Finnmark. FOTO: JON HENRIK LARSEN

I juli i år vil Sjøvegan være fri for frisør. Da legger Trine Seppola (bildet) ned Salong Kreativ som i dag holder til i Maxi- bygget i sentrum. Fram til i dag har ingen nye frisører tatt kontakt for å overta salongen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Den glade Finnmark- jenta har drevet frisørsalongen siden februar 2001 på Sjøvegan. Det har ingenting med salangsværingene eller økonomi å gjøre at salongen nå legges ned. - Nei, jeg drar hjem. En gang finnmarking, alltid finnmarking. Jeg lengter hjem til røttene mine. Og når datteren min enda er ung og har mulighet for å danne seg god vennekrets i Hammerfest, så flytter jeg dit. Jeg har fått jobb og alt på plass der, sier Trine Seppola til nettavisen.Har trivdes

Seppola har stortrivdes i Salangen med å drive salongen i så mange år. - Jeg har truffet så mange glade og spennende mennesker opp igjennom årene her. Jeg liker folk i Salangen. I tilegg har jeg opparbeidet meg en solid kundemasse med salongen her, sier Seppola fornøyd. Hun har i dag kunder fra Gratangen, Lavangen, Salangen, Ibestad og Bardu. – Jeg har alltid vært alene her. Vi har aldri vært to frisører på salongen, men jeg har jobbet – og jeg har virkelig trivdes i jobben min her, sier Trine og smiler.

På bildet:

Trine Seppola foran de nye frisørlokalene som hun flyttet inn i oktober 2007. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSENØnsker og selge

I november i 2010 skrev nettavisen at Seppola søker ny frisør i Salangen eller regionen for øvrig som kan være interessert i og overta virksomheten hennes. Eller eventuelt bare kjøpe utstyret i salongen. – Jeg mener bevisst at det er et solid marked i Salangen for å drive frisør, slik jeg har gjort her. Sjøvegan kan ikke være uten frisør. Det vil være et tap for stedet. Men de nye eierne må være positiv og tenke realistisk i forhold til det og drive salongen her. Jeg har forøvrig aldri gruet meg til å gå på jobb. Jeg har derimot gledet meg hver dag, understreker Seppola. Fram til nå i januar i 2011 har ingen interessenter meldt seg for å overta salongen.