Salangen-Nyheter

Kommunevalget 2011:

Ingen ordfører i Høyre

Monica Larssen (t.v) er Salangen Høyres nestleder, mens Ronny Karlsen (t.h) er den nye lederen i lokalpartiet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen Høyre går til valg uten ordførerkandidat. Det ble avgjort på partiets årsmøte på mandag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Under årsmøtet i Salangen Høyre på mandag, ble Ronny Karlsen valgt som leder for partiet. Den hjemflytta salangsjenta Monica Larssen påtok seg nestledervervet. Partiet med de to nye lederne, går nå til valg uten å fremme noen klar ordførerkandidat. - Vi sier som alle de andre partiene; dersom vi får tillit fra velgerne, vil vi også komme med en klar kandidat for ordførervervet, sier Ronny Karlsen.

Best mulig

På spørsmål om dette er det samme som å stille med hemmelig ordfører, svarer Karlsen at det er det nok ikke. - Det er jo en måte å vinkle det på, men slik er det ikke. Vi konsentrerer oss om å skape et best mulig samfunn i Salangen, så får vi ta ordførervervet etter hvert, sier Karlsen.

Motivasjon

Den nyvalgte lederen har også tidligere vært leder for Høyre både i Hadsel, og en periode i Salangen. Det er derfor ikke et helt nytt verv han har påtatt seg, den etter hvert så erfarne politikeren. - Årsaken til at man blir politiker, er jo for at man vil påvirke samfunnet. Det er det som er motivasjonen min til å påta meg ledervervet, sier han.

Mandag kveld var det årsmøte og nominasjonsmøte i Salangen Høyre. FOTO: JON HENRIK LARSEN