Salangen-Nyheter

SIF turn har fått støtte fra UDI:

Inkluderende turn-helg

Leder i SIF Turn, Isabell Sørensen (midten) sammen med turntrenerne Nikolas Jørgensen og Åsne Danielsen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: SIF Turn har fått støtte fra UDI til integrering for barn på mottaket, og i helgen hadde de besøk av to innleide turntrenere fra Oslo som var oppe i forbindelse med integreringsprosjektet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I helga var det mye aktivitet inne i Salangshallen når SIF turn hadde besøk av turntrenerne Nikolas Jørgensen og Åsne Danielsen som de hadde leid inn i forbindelse med et integreringsprosjekt som UDI har gitt de støtte til. Leder i SIF Turn, Isabell Sørensen forteller til nettavisen at de har fått disse midlene fra UDI for å lage et prosjekt for barn på mottaket. – I dette prosjektet som har pågått det siste halve året har vi tatt med hele turn gruppa for å følge litt ekstra opp på de som kommer fra mottaket, sier Sørensen til nettavisen.

Flott å være med på

I løpet av helga har SIF turn arrangert en turnhelg med både felles middag og en rekke treningsaktiviteter. Turntrener Åsne Danielsen som har tatt turen opp til Salangen denne helgen for å være med på dette integreringstiltaket forteller til nettavisen at hun ikke har vært med på slike opplegg tidligere, men synes det er veldig flott å være med på. – Vi har lagt opp til å ta med oss litt av det vi gjør hjemme, og ta det med videre her og samtidig se om det er noe her som vi kan lære å ta med oss hjem til våre treninger også, forteller Åsne Danielsen.