Salangen-Nyheter

Ny milepæl:

Inn i nytt kontorbygg

Jørn Morten Jenssen sier at nye lokaler er en stor betydning for alle ansatte som får tilgang til gode fasiliteter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Jørn Morten Jenssen i maskinentreprenørfirmaet JM Jenssen Maskin AS meddeler at etter flere års drift har de endelig fått etablert egne lokaler på Salangsverket.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I 2010 etablerte Jørn Morten Jenssen maskinentreprenørfirmaet JM Jenssen Maskin AS i Salangen. Etter vel seks år i drift har de fått satt opp egne lokaler på Salangsverket noe som Jenssen sier har vært en stor milepæl for firmaet. - Tidligere har vi ikke hatt lokaler og da hadde jeg kontoret hjemme. I de første årene styrte jeg alene og da var det uproblematisk, men etter at vi har fått inn flere ansatte og mere kunder trengte vi egne lokaler, sier Jenssen og er usikker på hva neste store milepæl vil bli.

De nye kontorene står klar med spiserom, garderobe, kontor og møterom. FOTO: PRIVAT

Godt fornøyd

I seks år har Jenssen bygget opp firmaet og i dag har firmaet 4 ansatte og to tilkallingsvikariater. Selv om det er tidlig i sesongen kan Jenssen bekrefte at det begynner å ramle inn flere ordrer.  - Vi har gjort en del prosjekter allerede i kommunen, vi har mye prosjekter for private, og så har vi ellers endel prosjekter for Mesta AS.  Du kan si at det begynner å fylle seg opp, sier Jenssen avslutningsvis til nettavisen.

ANNONSE
Annonse