Salangen-Nyheter

Planleggingen i rute for arrangementkomiteen:

Innspill til Lavangsvekka

Kolbjørn Sjøseth kan røpe overfor nettavisen at det ligger mange spennende planer allerede for årets Lavangsvekka. Blant disse er det også noen helt nye. ARKIVFOTO

TENNEVOLL: Nå er planleggingen for Lavangsvekka 2018. Nå søker de etter innhold for årets store folkefest i Lavangen i forbindelse med planleggingsmøte i neste torsdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2018 kl 00:00

Bak lukkede dører forgår nå planleggingen av Lavangens store folkefest, og nå ønsker de å få innspill fra lag og foreninger som har egne opplegg i forbindelse med Lavangsvekka. Allerede torsdag om en uke er neste møte i komiteen, hvor de skal begynne å sette sammen arrangementene. Kolbjørn Sjøseth forteller til nettavisen at de allerede har fått inn noen av planene som lokale lag og foreninger har for anledningen. – Noe er allerede kommet inn, men de har enda muligheter til å legge til mer. Det er enda tidlig i prosessen, men det ser ut til at vi ligger godt an i år. Vi har en ny komité i år, og de har jobbet jevnt og trutt med å få ting på plass i tide, forteller Sjøseth.

Blir noe nytt og spennende

At Lavangsvekka har tradisjoner som skal holdes hevd er det ingen tvil om. Enkelte folkekjære aktiviteter og kafeer forblir i år som i fjor, det samme med prisutdelingene. Men, Sjøseth legger ikke skjul på at det i år også ligger nye impulser i horisonten. – Slik det ligger an nå så har vi noen ting som blir helt nytt av året, men dette kommer vi tilbake til utover våren, gjennom flere oppdateringer, forteller  Kolbjørn Sjøseth til nettavisen.