Salangen-Nyheter

Kristine Haugen fra Lavangen:

Innstilt til styreverv i NFF

Kristine Haugen fra Lavangen er innstilt som nytt styremedlem i Norges Fotballforbund. Her avbildet på en politisk samling i Arbeiderpartiet.

Innstillingen er enstemmig av valgkomiteen i Norges fotballforbund (NFF). Fotballtinget skal avholdes 13. og 14. mars, der vil sammensetningen av det nye NFF-styret bli endelig avgjort.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Begrunnelsen for at Haugen er innstilt som styremedlem er veldig klar i følge valgkomiteen:

- Kristine Haugen (39) er utdannet adjunkt ved Universitetet i Tromsø og arbeider i dag som lærer i grunnskolen.  Hun har spilt fotball ca. 30 år i en rekke klubber fra Salangen og Senja i nord til Ranheim og Eik Tønsberg i sør. Hun har gjennomført ulike dommerkurs og flere trinn av trenerutdanningsstigen for barn og ungdom i NFF. Kristine er for tiden også trener for lag i Lavangen. Hun har vært styremedlem i NFF Troms  siden 2015.

Hun er befal i sivilforsvaret og har en rekke kurs i regi av sivilforsvaret. Hun har også hatt en flere ulike tillitsverv i sivilforsvaret.  Kristine har vært varaordfører i 4 år i Lavangen kommune og 8 år totalt i kommunestyret, 6 av disse som gruppeleder for AP i kommunen.

Gleder seg

Kristine skriver selv på sin Facebook- side følgende kommentar til innstillingen som er gjort.

- Det har vært en lang prosess, og eg e gla «katta e ute av sekken». Etter å ha vært engasjert i fotballen på mange ulike plan sia eg va seks år, må eg si at eg e både stolt, glad og takknemlig. Hjertelig takk til alle eg har møtt på i fotballverden, som har fådd meg til å trives og gitt meg gode opplevelser og (barndoms)minna. Hverken oppveksten eller voksenlivet hadde vært det samme uten fotball, sier Kristine Haugen i en kommentar på sin egen Facebook- profil.