Salangen-Nyheter

Senterdag på Lysthuset:

Intern dag for ansatte

- Slike senterdager skaper et godt arbeidsmiljø, sier Are Johan Eriksen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: To ganger i året arrangerer psykiatritjenesten i Midt-Troms senterdagen. Fredag møtte de på kulturhuset i Salangen for å snakke om arbeidet de ville gjøre fremover.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Fredagen hadde psykiatritjenesten i Midt-Troms, senterdagen på Lysthuset i Salangen kulturhus. Det var en intern dag for ansatte innen psykiatritjenesten. Det ble holdt ulike foredrag om det arbeidet de vil gjøre fremover. - Vi er hele tiden i utvikling. Vi har snakket om de sentrale føringene vi må holde oss til. Vi ønsker å bygge opp kunnskapen blant våre ansatte, sier rådgiver Are Johan Eriksen til nettavisen. Eriksen fortsetter med at de ønsker også å bedre samarbeidet mellom de ulike poliklinikkene i Midt-Troms.

Leder Tove Olsen (t. v.) og rådgiver Are Johan Eriksen sier at senterdagen er også et viktig sosial arena for de ansatte. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Rusdempende arbeid

Et av foredragene som ble presentert på senterdagen var rusproblematikken. Eriksen kan nevne at noe av arbeidet de vil jobbe mer med fremover er å forbedre evnen til å håndtere utfordringene som kommer med rus. - Psykisk helse og rusproblemer går hand i hand. Vi skal arbeider mer med rusdempende arbeid på våre sentre. For å få dette til må vi da heve kunnskapen blant våre ansatte, nevner Eriksen avslutningsvis.