Salangen-Nyheter

Dansekveld på Mazhar Mathus

Inviterer damer til dans!

Are Peter Apeland (t.v) og Petter Pedersen er initativtakere til dansefesten på Mazhar Mathus lørdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lørdag kveld blir det mulighet til å ta seg en ekstra svingom. Da blir det arrangert dansefest på Mazhar Mathus på Sjøvegan. Initativtakere til dette er Petter Pedersen og Are Peter Apeland, som ønsker og skape litt ekstra sosial hygge og glede i Salangen, etter at landet åpnet opp igjen i forbindelse med pandemien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Vi kom på denne ideen i lag og tok kontakt med driver av Mazhar Mathus, Mazhar Iqbal og spurte om dette kunne være interessant. Det var det, og nå har vi planlagt alt slik det skal være, sier Petter Pedersen med et ekstra glimt i øyet.

Arrangementet starter klokken 21.00 og pågår til klokken 02.00 på natten. Det er gratis inngang. Det blir alle rettigheter i baren, og det er mulighet til å få kjøpt seg en matbit for de som kommer.

- Vi har plass til 90 personer på arrangementet, så her gjelder det og være tidlig ute for å sikre seg en plass, sier Are Peter Apeland.

Mye planlegging og tilrettelegging

De to herrene har i den siste uken planlagt og tilrettelagt med både lydanlegg og musikk for at arrangementet skal bli så velykket som mulig.

- Det blir god dansemusikk for de godt voksne. God stemning og godt humør. Dette er ikke noe diskotek, det må jeg bare understreke. Det blir musikk som kan danses vals, sving og rolig dans til. Spesielt er damer hjertelig velkommen, sier Petter og ler godt.

De begge understreker at dersom dette arrangementet lørdag blir en suksess, vil de komme til å arrangere det flere ganger.

- Det er klart. Hvis publikum liker dette og ønsker at vi skal arrangere det flere ganger, så gjør vi det. Og da tenker vi og ha det ca. 1 gang i måneden til neste år, avslutter Are Peter Apeland.

ANNONSE
Annonse