Salangen-Nyheter

Følger opp suksessen:

Inviterer til julebord

Lene Nordmo ser frem til årets julebord og lover å få frem julestemningen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ÅSHEIM: Øvre Salangen Grendehus tar nå i mot bestillinger til julebordet som vil bli arrangert i begynnelsen av november. Lene Nordmo (bildet) er sikker på at de vil følge opp fjorårets suksess. - Kom og spis eller dans så mye du vil, sier hun engasjert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Øvre Salangen Grendehus følger opp fjorårets suksess med julebordet, og Lene Nordmo lover å få fart på julestemningen når de inviterer til nok en julefest. - Det blir skikkelig fart på julestemningen. Det blir tradisjonell mat av ribbe, pinnekjøtt og flotte desserter. Maten blir laget av profesjonelle kokker fra Hæren, og når maten er blitt spist blir det lagt opp til dans til musikk alt i fra Kygo til Ole Ivars, sier Nordmo og ler. Hun legger til at det er lov å spise og danse så mye man klarer.

Håper på fullt hus

I fjor var det første gang Øvre Salangen Grendehus arrangerte julebord og Nordmo kan fortelle at mange var nysgjerrige på hva dette skulle bli til. - Mange undre på hva dette var for noe, og med engang gjestene entret grendehuset ble de tatt inn i julestemning med festkledde mennesker, sier Nordmo og legger til at det ble et fullt hus og håper på at det blir like mange i år.

Bestill plass

Julebordet vil bli arrangert 19. november på Åsheim Grendehus og dørene åpner kl. 19.00. Det koster 450,- kr. per person og dette kan bestilles via telefon eller sms til Lene Nordmo på 909 43 354. Nordmo forteller om det er noen som ønsker å ta del i julebordet, men har ikke penger til det kan de kontakte Nordmo og høre om de kan være servitør eller vaske- eller ryddehjelp.