Salangen-Nyheter

Torsdag fylles kirka med sang:

Inviterer til salmekveld

– Jeg oppfordrer alle sammen til å tenke litt på hvilke salmer de har lyst å synge og så ta med seg sangstemmen til kirka på torsdag klokken 19:00, oppfordrer sogneprest i Salangen menighet, Grete Glemmestad.

SJØVEGAN: Førstkommende torsdag inviteres det til salmekveld i Salangen kirke. Hit kommer blant andre Inger Strand som har med seg noen av hennes favorittsalmer, i tillegg kan folk også komme med sine sangønsker.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Med jevne mellomrom pleier det å arrangeres salmekveld i kirka, og førstkommende torsdag, altså den 1. november skal Salangen kirke igjen fylles med salmesang. Hit kommer også Inger Strand som har med seg noen av hennes favoritter som hun skal fremføre, og i tillegg kan folk komme med egne ønsker. – Vi pleier å dele ut nummer til alle som kommer så trekker vi ut nummer underveis og den som har det nummeret får da komme med sitt ønske, eller en kan gi det til noen andre. Jeg oppfordrer alle sammen til å tenke litt på hvilke salmer de har lyst å synge og så ta med seg sangstemmen til kirka på torsdag klokken 19:00, oppfordrer sogneprest i Salangen menighet, Grete Glemmestad.

ANNONSE
Annonse