Salangen-Nyheter

Coop Idrettsheia Cup 2013:

Inviterer til turnering

Dette bildet er tatt under fjorårets turnering. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: SIF Fotball inviterer barn fra 6-16 år til Coop Idrettsheia Cup for andre år på rad helga 6.-8. september. Påmeldingsfrist er 31. august.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2013 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Fotballturneringen spilles i femmer- og sjuerfotball for gutter og jenter i alderen 6-16 år. I fjorårets turnering ble alle kampene avviklet på lørdagen. Dette er også ønskelig i år, men dersom det blir mange påmeldte lag vil det bli kamper på fredag og / eller søndag i tillegg. Tidsramme for avvikling av kamper er foreløpig satt til:

Fredag:

kl 17.00-21.00

Lørdag: 

kl 09.00-21.00

Søndag: 

kl 09.00-17.00

Påmelding

Påmelding gjøres på e-post til Odd Lomås på oddlomaa@online.no eller telefon 95 93 26 39 innen 31. august. I påmelding på navn på lag, årsklasse og kontaktperson med telefonnummer inkluderes. Pris for deltakelse er 900 kroner for femmerlag og 1200 kroner for sjuerlag. Mer informasjon angående turneringen finner du på SIF Fotballs hjemmesider her (oppdateres fortløpende). Har du spørsmål kan Per Inge Pedersen kontaktes på e-post peip@online.no eller telefon 90 13 63 13.

Mulighet for camping

Det blir mulighet for camping med vogn / telt i umiddelbar nærhet av fotballanlegget. For informasjon og forhåndsbestilling av campingplass kontaktes SIF Fotball på sif.fotb@online.no. Ved hovedtribunen vil det gjennom helgen være åpen kiosk. Lørdag og sønag blir det også salg av grilmat. Et eget område er satt av til diverse aktiviteter under arrangementet.

Kan spille innendørs

Arrangør har både gress- og kunstgressbane til disposisjon. - Skulle det bli dårlig vær kan i alle fall de minste spille innendørs, forteller Per Inge Pedersen, turneringsansvarlig. Han ønsker videre alle velkommen til en innholdsrik helg på Idrettsheia!