Salangen-Nyheter

Sein vårløsning førte til pizza og is:

Isen gikk på bryllupsdagen

Alf er glad for at han valgte bryllupsdagen i konkurransen til Elvelund camping. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Alf er glad for at han valgte bryllupsdagen i konkurransen til Elvelund camping. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Elvelund camping har som fast tradisjon å holde en konkuranse hvor folk kan gjette på hvilken dag de tror isen går av Nervatnet, i år stakk Alf Sommarseth av med seieren, og det på på sin egen bryllupsdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var over 570 som hadde kommentert på Elvelund Camping sitt innlegg på hvem som klarer å gjette hvilken dato isen skulle gå av Nervannet i Salangen. Natt til 6.juni gikk isen, og det var flere som hadde tippet på nettopp denne datoen. En av dem var Alf Sommarseth og det var han som ble trukket til å vinne en stor pizza, med brus og dessert. - Jeg valgte dagen hovedsakelig fordi det er vår bryllupsdag, men jeg tok selvklart i betraktning at det var en ekstremt sein vår i år, så i kveld skal jeg og min kone Elsa ned til Elvelund å spise middag for å markere bryllupsdagen, forteller den lykkelige vinneren, Alf Sommarseth.

- Utrolig sent i år

Eier av Elvelund Camping, Tor-Arne Chruickshank forteller at det i år er ekstremt sen isløsning, og at han tidligere ikke kan huske at den har vært så sent som 6. juni. - Det er utrolig sent i år, tidligere har det vært normalt at det skjer rundt 20. mai, men har opplevd at den har gått så tidlig som 30. april, forteller Tor-Arne til nettavisen.

Annonse