Salangen-Nyheter

Dans Astafjord hadde levende musikk:

Jarleif og Yngve fikk folket til å danse!

Bandet "Rubben Country" spilte på Dans Astafjord sitt arrangement onsdag kveld i Salangen kulturhus. Bandet består av Jarleif Johan Johnsen (t.h) og Yngve Edmund Rognli (t.v) Foto: Jon Henrik Larsen

Det har ikke vært levende musikk på Dans Astafjord sine dansekvelder noen gang. Onsdag kveld tok danseforeningen et skritt videre og bandet Rubben Country sørget for dansemusikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2022 kl 09:18

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Med vel 30 personer innenfor dørene var det igjen duket for dansekveld i Salangen kulturhus. Dans Astafjord med initativtaker Petter Pedersen i spissen ilag med gode hjelpere har skapt et lavterskel dansearrangement der alle kan komme og danse, uansett utgangspunkt innenfor dans.

Se video fra dansekvelden under:

Har etterlyst levende musikk

Det har i lengre tid vært etterlyst levende musikk på dansekveldene til Dans Astafjord. Og i går ble "bestillingen" levert.

- Vi er kjempetakknemlige for at bandet "Rubben Country" med Jarleif Johnsen og Yngve Rognli spilte for oss i kveld. Også til og med gratis!. Og vi er veldig glade for alle som kom for å danse og ha det trivelig i lag med oss, sier initativtaker i Dans Astafjord, Petter Pedersen til nettavisen.

Kaffe og vaffler

Som vanlig var også kjøkkentjenesten i sving under arrangementet. Guro Bjørnsund sørget for nystekte vaffler og nykokt kaffe ble servert til danseglade sjeler i pausen.

- Guro er fantastisk! Hun gjør en kjempejobb for oss å lage til servering slik at vi kan han i pausene. All ære til henne, avslutter Petter Pedersen.

Neste dansekveld for Dans Astafjord skal være i Salangen kulturhus den 3.november kl. 19.00. Da med vanlig dansemusikk over høytallerne.

30 mennesker fant veien til Dans Astafjord sitt arrangement onsdag kveld i Salangen kulturhus med levende musikk av bandet "Rubben Country". Foto: Jon Henrik Larsen