Salangen-Nyheter

Årlig Elvejazz i Elvelund:

Jazzer opp lørdagskvelden

Også i år blir det tradisjonell Elvejazz på Elvelund Camping, lørdag 5.august på kvelden. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Også i år blir det tradisjonell Elvejazz på Elvelund Camping, lørdag 5.august på kvelden. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN/TROMSØ: Til helga er det duket for den årlige Elvejazzen ved Elvelund Caming. Saksofonist Albert Albrigtsen gleder seg til å igjen spille for de jazzglade salangsværingene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I tradisjon tro skal det også i år arrangeres Elvejazzen, og på scenen skal blant annet saksofonist Albert Albrigtsen spille sammen med grunnlegger dr.Børre Ytterstad og resten av ensemblet. På plakaten til Elvejazzen står det "Mainstream Swingin' Jazz and Blues", noe som burde gi en klar pekepinne om hva som står på deres repertoar for kvelden. - Elvejazzen er et fint arrangement som jeg har vært med på flere ganger, og det pleier å være et bra oppmøte blant publikum. I den forbindelse har vi laget en litt folkelig set-liste med låter som de fleste vil kunne kjenne igjen, forteller Albrigtsen ovenfor nettavisen.

-  Ingen skam å ta i bruk dansegulvet

Det er Nina Sørensen som skal stå for vokal under årets Elvejazz, men hun blir ikke alene. - I tillegg til Nina, kommer min datter Karoline som gjeste-stjerne og skal synge på noen av låtene vi skal fremføre. Jeg oppfordrer alle til å komme til Elvelund, førstkommende lørdag kl. 21.00 for en trivelig kveld. Å det er ingen skam å ta i bruk dansegulvet, oppfordrer saksofonist Albert Albrigtsen til de som planlegger å ta turen til Elvelund.

Annonse