Salangen-Nyheter

Ingen var trygg:

- Jeg er da ordführer

Kvelden avsluttet med en episk rap-battle mellom Jon Syver og Ronald Kvernmo. FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Ingen var trygg fra å bli parodiert da revymedlemmene leverte årets festlige Seksa-revy på ungdomshuset på Tennevoll lørdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var en festlig revy på ungdomshuset på Tennevoll da årets Seksa-revy leverte en humoristisk vri på det som har skjedd i Lavangen igjennom årets løp. I en av sketsjene ble ordføreren Bernhardt Halvorsen parodiert og sammenlignet med Adolf Hitler etter at en kommunestyrerepresentant sammenlignet han med Hitler i et tidligere kommunestyremøte. Da klarte revyen å lage en humoristisk vri og sette sammenligningen til det ekstreme.

Det var dyktige skuespillere på scenen og det var lett å gjennkjenne hvem de skulle være. FOTO: JON HENRIK LARSEN

God kveld

Kvelden var fullt med varierte sketsjer som ville falle i smak for alle og enhver, og med et skikkelig Seksa-måltid som ble servert i starten av kvelden var det garantert at kvelden ville bli en suksess. Alt i fra seksualundervisning på skolen, til uenighetene mellom prest Jon Syver og sjaman Ronald Kvernmo, var man aldri sikker på hva denne gjengen kunne parodiere i neste innslag. Med uforutsigbare innslag med godt skrevet vitser var kvelden vellykket.