Salangen-Nyheter

Håper andre kan føle gleden:

- Jeg er så stolt

Hege Beate Myrseth Rollmoen er stolt over å ha fått arbeidsmiljøprisen 2016, og gleder seg til å se hvem neste års utvalgte blir. FOTO: PRIVAT

Hege Beate Myrseth Rollmoen er stolt over å ha fått arbeidsmiljøprisen 2016, og gleder seg til å se hvem neste års utvalgte blir. FOTO: PRIVAT

ÅBREKKA: Arbeidsmiljøprisen 2016 i Lavangen ble delt ut på Fjellkysten Gjestehus på fredag, og der kunne lavangsværingen Hege Beate Myrseth Rollmoen stolt ta i mot prisen for sin innsats på sin arbeidsplass.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Prisen som deles ut årlig av en selvstendige stiftelse som ledes av arbeidermiljøsenteret, som går med navnet "arbeidsmiljøprisen" fikk lavangsværingen Hege Beate Myrseth Rollmoen gleden av å ta i mot. - Jeg føler meg så beæret og ydmykt av å ha fått en sånn pris. Jeg er så klart litt stolt da, sier Rollmoen og ler. Hun kommenterer at hun ikke riktignok vet hvorfor hun fikk æren av å ta i mot denne prisen, men hun sier det kanskje hjelper å bare være seg selv og være behjelpelig for alle andre rundt seg. - Jeg har en arbeidsplass jeg trives veldig godt på. Jeg gleder meg like mye hver dag til å komme på jobb, og det i seg selv er jo et godt utgangspunkt for å få prisen, sier Rollmoen til nettavisen.

Andre må også kjenne gleden

Rollmoen kan fortelle at det ikke har gått noe misunnelse rundt at hun fikk prisen forrige fredag. - Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger av at jeg fikk prisen. Det har ikke vært noe konkurranse mellom oss kollegaer i mellom om hvem som fortjente den mest, sier Rollmoen til nettavisen, og legger til at hun håper på at andre til neste år får føle samme glede som hun gjorde når hun fikk arbeidsmiljøprisen i hendene. - Dette er en flott pris som jeg blir å ta godt vare på. Den er allerede rammet inn og hengt opp hjemme, sier Rollmoen avsluttende til nettavisen.

Annonse