Salangen-Nyheter

Nominert til prisen Vekst i Nord:

- Jeg er utrolig stolt

Tor Inge Berg er stolt til å være nominert som årets bedrift i vekst. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Tor Inge Berg er stolt til å være nominert som årets bedrift i vekst. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Regnskap i Nor AS er en bedrift i Salangen som er nominert til "Vekst i Nord"- prisen for å være en bedrift med god vekst i form av omsetning og driftresultat. - Jeg er utrolig stolt over de ansatte, sier daglig leder Tor Inge Berg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I Tromsø den 22. november under konferansen Næringslivsdagen Nord kåres vinneren for årets Vekst i Nord-prisen. En av kriteriene for å bli nominert er å ha over én million kroner i omsetning med minst 20 prosent vekst i både omsetning og driftresultat, og av 88 andre bedrifter som kjemper om prisen er Regnskap I Nor AS fra Salangen blant de nominerte. - Det er hyggelig å bli nominert og det viser at vi klarer å oppnå det som vi hadde som mål om å bli en stor aktør i lokalsamfunnet, sier Tor Inge Berg stolt over å ha klart å skapt såpass mye på tre år.

- Vi har kommet langt

Selv om han sier beskjedent at de ikke kommer til å vinne er det å bare bli nominert en stor gevinst, og han har all respekt for de ansatte som står på og gjør en god jobb. Vinneren av prisen får i tillegg en premie på 150.000 kroner som han ønsker å bruke på de ansatte. - Vinner vi vill pengene bli brukt på de ansatte som har skapt den veksten som har vært, sier han fornøyd. Regnskap I Nor AS begynte i Salangen tilbake i 2013 og Berg sier at de vil øke omsetning med 80 prosent i 2016. - Jeg hadde ikke trudd at vi ville ha kommet så langt da jeg først startet. Det ser ut som vi har blitt godt tatt i mot i markedet og klientene er fornøyd med oss. Det har vært en kjempegod utvikling, sier han avsluttende til nettavisen.

Annonse