Salangen-Nyheter

Møtet om Lavangsvekka 2018 bar frukter:

– Jeg fikk en ny glød

Leder for Lavangen Frivilligsentral, Kolbjørn Sjøseth frteller at han forlot det første planleggingsmøtet for Lavangsvekka 2018 med ny glød.

SJØVEGAN: Tordag kveld var det idémyldringsmøte inne på Frivilligsentralen på Tennevoll i forbindelse med Lavangsvekka 2018. Her kom det gode forslag som styret nå skal jobbe videre med.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Planleggingen av Lavangsvekka 2018 er nå i gang. Torsdag i forrige uke var første idémyldringsmøte inne på Frivilligsentralen i Lavangen. – Det var representanter fra seks - syv lag og foreninger som var med å deltok på møtet. Møtet førte til noen gode innspill som vi nå skal jobbe videre på. Det blir en del nytt i år og det tror jeg kan bli veldig artig og vil engasjere hele kommunen, forteller Kolbjørn Sjøseth til nettavisen. Det ble også opprettet en ny hovedkomité og i etterkant av påsken vil det avholdes et nytt møte. Planleggingen er enda helt i startfasen men Sjøseth legger ikke skjul på at han forlot møtet med en ny glød og frisk motivasjon til å jobbe frem mot arrangementet.