Annonse
Salangen-Nyheter

Tur til Storhaugen i Salangen

- Jeg håper mange blir med

Prest Per Gustav Nilsen håper at mange har lyst å være med på tur til Storhaugen i Salangen søndag, der det vil bli gudstjeneste ute i det fri.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Prest Per Gustav Nilsen håper at mange har lyst å være med på tur til Storhaugen i Salangen søndag, der det vil bli gudstjeneste ute i det fri. Foto: Jon Henrik Larsen

Søndag 14.august holder Salangen menighet og prest Per Gustav Nilsen friluftsgudstjeneste ute i det fri, på selveste Storhaugen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2022 kl 13:36

Annonse
Annonse

Det er nærmest blitt en tradisjon og arrangere gudstjenester ute i det fri, også i Salangen.

Også denne gang er det prest Gustav Nilsen som inviterer til friluftsgudstjeneste på Storhaugen førstkommende søndag. Det blir felles avgang fra Seljeskog.

- Dette er en kombinert gåtur og gudstjeneste med idrettslaget i Seljeskog som skal stå for kaffe, brus og pølser, sier Nilsen til nettavisen.

Fellesskapet

I følge den rolige og trivelige presten blir det felles avgang fra Seljeskogen kl. 10.15 søndag.

- Gudstjenesten blir klokka 12.00 når vi er kommet opp, og vi håper på godt vær, sier Per Gustav smilende.

Det vil i følge Nilsen bli mye sang og musiker Hans Erik Børve skal spille ute i det fri.

- Vi får også høre om familien Jakobsen når vi er på turen, og det blir spennende. Det blir også muligheter for å plukke bær på nedturen, avslutter Per Gustav Nilsen.

Det er alltid trivelig på turer til Storhaugen i forbindelse med friluftsgudstjenestene. Også denne gang blir det salg av kaffe og brus på turen.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Det er alltid trivelig på turer til Storhaugen i forbindelse med friluftsgudstjenestene. Også denne gang blir det salg av kaffe og brus på turen. Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse