Salangen-Nyheter

Folkehelsekoordinator om svinn-app

- Jeg liker denne appen så godt!

Extra-kundene som handler på Sjøvegan får mulighet til å redde mer mat gjennom Too Good To Go. Allerede er matredder-appen svært populær.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Coop Norge, som Extra-kjeden er en del av, har en nullvisjon for matkasting. Ifølge kommunikasjonsrådgiver Silje Verlo Alisøy i Coop Norge er samarbeidet med Too Good To Go i tråd med denne strategien og ett av flere tiltak som lavpriskjeden jobber med for å redusere matsvinn.

– Våre kunder, som også er våre medeiere, er opptatt av bærekraft, og stadig flere kommer til oss med spørsmål om hva som skjer med den maten vi ikke lenger kan selge til fullpris. At vi nå har inngått samarbeid med Too Good To Go i Extra-butikker i enkelte samvirkelag, er et resultat av at vi lytter til kundene våre. I tillegg jobber vi kontinuerlig med smartere emballasjedesign, mer presise bestillinger og bedre informasjon til kundene om hvordan mat skal oppbevares for å nå nullvisjonen, sier Verlo Alisøy.

Butikksjef Per Christian Schjølberg på Extra Sjøvegan prøver den nye app'en som kommer ut i dag onsdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN