Salangen-Nyheter

Sigrun Wiggen Prestbakmo:

Jeg ønsker å fortsette

Sigrun Wiggen Prestbakmo har ikke gitt opp håpet om å fortsette som ordfører i Salangen. - Forhandlingene vil avgjøre om vi fortsatt har ordførervervet, sier Wiggen Prestbakmo. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen Senterparti gjorde et godt valg i Salangen. Med 36,5% av stemmene har partiet syv mandater i kommunestyret. - Vi kommer til å ta opp kampen om ordførervervet, sier nåværende ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sigrun W. Prestbakmo ble av kommunestyret valgt inn som ny ordfører i Salangen etter at Ivar B. Prestbakmo sluttet i jobben til fordel for ny jobb som fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms Fylkeskommune. Siden 20.januar i 2014 har hun vært kommunens ansikt uttad på en fremragende måte. Senterpartiet har hatt ordføreren i Salangen i hele 16 år, og kan etter nattens opptellinger miste ordføreren, dersom Arbeiderpartiet får til et samarbeid med Sosialistisk venstreparti og Kristelig folkeparti. I inneværende periode har Salangen Senterparti hatt et samarbeid med Salangen Høyre, fra sak til sak. Dette har gjort at de har fått flertall, og naturlig nok hatt ordføreren.

Klar for kamp

I tiden som kommer skal det forhandles og diskuteres imellom partiene. Sigrun Wiggen Prestbakmo sier til nettavisen at hun er klar til kamp om ordførerkjedet for de kommende fire årene. - Vi kommer til å kjempe for ordførervervet. Det blir spennende og se fremover. Det er helt åpent. Om vi får ordføreren videre vil vise seg etter forhandlingene, sier Wiggen Prestbakmo. Senterpartiet i Salangen har også gått tilbake ved årets valg. - Vi er fornøyd med resultatet til tross for tilbakegang, avslutter Wiggen Prestbakmo til nettavisen.