Salangen-Nyheter

Kommer gjerne tilbake til Salangen:

- Jeg satser høyt

Inez Emilie Nygård trivdes godt i radiostudioet til SN Radio under ettermiddagenssendingen "Kaffekoppen". FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Nettavisens redaksjon fikk i går besøk fra Tromsø. En medievitenskapstudent som ville observere hvordan det er å jobbe som journalist, i Salangen-Nyheter. - Det har vært som en drøm for meg i dag, sier Inez Emilie Nygård (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fra formiddagen av kunne alle se et nytt ansikt i Salangen-Nyheter redaksjonen. Det var nemlig Inez Emilie Nygård som kom hele veien fra den Nord-Norske byperlen Tromsø for å kunne oppleve personlig hvordan det er å være journalist i en avis med et større fokus på lokale og positive nyheter. - Da jeg dro fra Tromsø så jeg for meg en liten nettavis og kun det. Jeg ble veldig overrasket over hvor mye som kan skje på en så liten plass som Salangen-Nyheter, sier Nygård fornøyd til nettavisen. Hun legger til med et smil at hun blir å følge med på Salangen-Nyheter framover.

Inez trivdes godt bak tastaturet som journalist for en dag på Salangen-Nyheter. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Mediedrømmen

For Inez var det å jobbe med media en stor drøm da hun var liten. - Da jeg var yngre drømte jeg mye om å jobbe i radio. Jeg ble flink å prate med meg selv, og det er vel også et godt talent å ha, sier Nygård og ler. Hun jobber for tiden litt på Radio Tromsø i mellom studiene, men har lyst til å fortsette videre med enda flere medievirksomheter. - Jeg ser for øyeblikket etter praksisplass til bacheloroppgaven min i medievitenskap, og jeg vet Salangen-Nyheter er perfekt til det. Jeg velger nettavisen her framfor NRK i alle fall, sier Nygård og ler. Hun legger også til at mediedrømmen er det hun vil fokusere på. - Jeg liker ikke 9 til 4 jobber, så dette er den perfekte drømmejobben min, deler hun med nettavisen. Faste følgere av Salangen-Nyheter kan gjøre seg klar til å kanskje se mer av Inez Emilie Nygård på nettavisens mange program fra høsten av.

ANNONSE
Annonse