Salangen-Nyheter

Tok ordføreren med ut på havet:

- Jeg tok han på ordet

- Det var en kjempespennende opplevelse å være ute der det faktisk skjer innen fiskeryrket, sier Geir-Inge Sivertsen. FOTO: PRIVAT

FINNSNES: På onsdag var Lenvik ordfører Geir-Inge Sivertsen invitert ombord på MS Sanderman etter at skipper Rolf-Bjørnar Tøllefsen meldte i fra om at de var en mann for lite.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Slagordet for Lenvik kommune, «Lenvik til tjeneste», har aldri vært mer passende da de manglet mannskap ombord på MS Sanderman, og fikk ordføreren Geir-Inge Sivertsen til å vikariere ombord. Skipper Rolf-Bjørnar Tøllefsen sier at det var veldig hyggelig å ha ordføreren på båten, og han kunne fortelle at han var litt rusten siden sist han var fisker i 1986. - Vi diskuterte engang tidligere der Geir-Inge fortalte at han hadde veldig lyst å være med ut, siden det var så lenge siden han hadde vært med å fiske. på onsdag tok jeg han på ordet og da var han til god hjelp, sier Tøllefsen fornøyd.

- Disse fiskerne er bra tøffe som gjøre dette hele året. Jeg kjente det bra godt i kroppen dagen etterpå, forteller Geir-Inge Sivertsen. FOTO: PRIVAT

God trening

Tøllefsen forteller at det var god trening for Geir-Inge og det tok litt tid før han fikk hente seg inn igjen. - På den første lenka var han allerede kjørt i armene, og da klokken slo ti hadde skrittelleren hans allerede slått 10 000 skritt, ler Tøllefsen til nettavisen. Etter at Tøllefsen publiserte fiskedagen med ordføreren Geri-Inge Sivertsen har flere ordførere og politikere kommentert at de også vil være med. - Jeg blir nok å ta de på ordet også, ler Tøllefsen avsluttende.

ANNONSE
Annonse