ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Nye hjelpetrener og rekruttrener:

- Jeg vil være en ressurs

Thobbe Fosseng ser frem til å trene med guttene i kommende sesong. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

IDRETTSHEIA: Thobbe Fosseng (65) var fredag kveld oppe på Idrettsheia som trener for Salangen-IF Fotball. Han har nylig skrevet kontrakt med dem om å være den nye hjelpetreneren for 3.divisjonslaget og rekruttrener.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Fosseng er født og oppvokst i Stockholm og av tilfeldigheter begynte han allerede med fotball da han var 14 år. - På vintertid gikk det i ishockey, nevner han til nettavisen. For fire år siden flyttet han til Salangsdalen og nå blir Salangen IF-Fotball den niende organisasjonen han deltar i. - Jeg har sagt at jeg skulle trappe ned, men det er artig å få tilbud så sent i karrieren. Dette blir vel den siste klubben jeg er med i, informere han til nettavisen.

Fredag kveld stod det en sprek og fornøyd Fosseng på Idrettsheia under første møte med guttene. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

- Et flott lag

Han Fosseng har hatt en lang fartstid innen idretten i Sverige, men han forteller at han har alltid elsket Norge, og brukte mye av fridagene og ferier til å reise til familie og slektninger som bodde i Salangsdalen. Med sine mange års erfaringer håper han at han kan bringe noe nytt til laget og være en god ressurs som de kan dra nytte av. - Jeg er imponert over laget som er her og det engasjementet det skaper. Det er mange som stiller opp til dugnad og kampene, noe som er kjempe artig. Det er derfor det dør ut i Sverige, sier han videre til nettavisen.