Salangen-Nyheter

Etterspørselen blir større:

Jenssen utvider staben

JM Jenssen Maskin har stadig økende oppdragsmengde som gjør at de må utvide staben.

JM Jenssen Maskin har stadig økende oppdragsmengde som gjør at de må utvide staben.

SJØVEGAN: JM Jenssen Maskin AS søker i disse dager etter en ekstra lastebilsjåfør/maskinfører. De forteller at de ønsker å ansette en person som både har førerkort klasse CE, og som gjerne også har fagbrev som maskinfører.

Publisert:

Annonse
Annonse

I dag har JM Jenssen Maskin AS fire faste ansatte, i tillegg til noen som kommer inn i perioder. Totalt er de 6-7 stykker, og nå søker de etter en ekstra person som kan være både lastebilsjåfør og maskinfører. Kontormedarbeider, Lill-Eva Jenssen ved JM Jenssen Maskin AS kan fortelle at de ikke har noen prosjekter på gang som krever flere ansatte, men at markedet krever mer av bedriften. - Vi ser det trengs flere folk i bedriften for å holde følge med etterspørselen. Da bedriften først ble etablert i 2010 var det kun en ansatt som driftet alt, og så har det tatt seg opp i løpet av disse seks årene, sier Jenssen til nettavisen.

Varierende arbeidstid

Jenssen forteller at arbeidstiden vil varierer litt etter årstiden. - I sommersesongen er det stort sett være vanlig dagarbeid, men på vinterstid er det mye brøyting som står på planen, og da vil arbeidstiden være uforutsigbar. Når det snør eller blir glatt må man rykke ut for å ta seg av veiene. Det kan skje både dag og natt, kveld og helg, forteller Jenssen. Hun kommenterer at bedriften søker etter en positiv og engasjert medarbeider som sitter med jobberfaring, men de utelukker ikke søknader til de som ikke har relevant praksis. - Det vil selvsagt bli vektlagt at man har relevant praksis til denne stillingen, men det er selvsagt åpent å kunne søke dersom man ikke har verken førerkort klasse CE og fagbrev, sier hun avsluttende til nettavisen.

Annonse