Salangen-Nyheter

Feiret første gang i 2017:

Jentefotballens dag

FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Etter en god sesong med både seiere og tap, er Salangens jentelag ferdig med alle kampene. 14. oktober blir det treningskamp på Idrettsheia, hvor også Medkila sitt jentelag og 1. divisjons Damelag skal spille treningskamp mot damelaget til Varden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

For andre året på rad skal det markeres jentefotballens dag. - Salangens jentelag består av 15 jenter i alderen 12 - 13 år. Årets sesong er over og vi har både hatt seiere og noen tap, men slik er det jo for alle lag som spiller fotball. Nå er vi ferdig med alle kampene, hvor vi har hatt en flott sesong, og har nå tatt en treningspause. Spillerne er jo så interessert og viser en stor entusiasme for å spille fotball, og jentene har hatt ei flott utvikling og fremgang. Salangens jentelag er et utrolig flott lag, forteller trener Kenneth Heggelund til nettavisen.

God kontakt

Jentefotballens dag ble feiret på Idrettsheia for første gang i 2017. - Vi hadde denne markeringen i fjor for første gang, hvor Medkila IL's damelag som spiller i 1. divisjon, var her og spilte treningskamp. Etter som vi har fått god kontakt med dette laget, og dem syntes at dette var morsomt, ville de gjerne komme tilbake i år også for å markere at årets sesong er slutt. Må bare berømme Medkilas trener, Roy Berntsen for hans innsats med laget. Han er utrolig dyktig og får virkelig dette til. Det blir moro når jentelaget kommer fra Medkila, hvor damelaget også blir med. Dem skal jo spille en treningskamp mot Varden. Jentelaget består av jenter i alderen 6 til 16 år, så her får jentene vist seg fram og kanskje mulig noen blir rekruttert. Så det er bare å komme til Idrettsheia den 14. oktober mellom kl 12:00 og kl 15:00, for her blir det morsomt, avslutter Andreas Seipäjärvi til nettavisen.