Annonse
Salangen-Nyheter

Solarium frister flere:

- Jobber med saken

Siv Eilertsen har en drøm om å åpne selvbetjent solarium på Sjøvegan. FOTO: CAMILLA FINVIK

Siv Eilertsen har en drøm om å åpne selvbetjent solarium på Sjøvegan. FOTO: CAMILLA FINVIK

SJØVEGAN: Etter at nettavisen skrev en artikkel om etterlysningen av solarium på Sjøvegan, har mulige aktører nå meldt sin interesse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Sivs Velvære på Sjøvegan kontaktet nettavisen etter innslaget angående etterlysningen av selvbetjent solarium i kommunen. - Jeg leter etter lokale som er egnet for nettopp solarium, slik at jeg kan få dette inn under Sivs Velvære, forteller eier, Siv Eilertsen.


Godt tilbud

 

Sivs Velvære består i dag av det meste innen velvære og personlig pleie. De kan tilby massage, ansiktsbehandlinger, hårfjerning, fotterapi og pleie, farging av vipper og bryn og vippe extensions. Nå ønsker hun også å gi salangsværingene tilbud om sol også på mørke dager.


Nytt lokale

- Jeg har også fått mange henvendelser av kunder som ønsker solarium, så jeg prøver å finne et egnet lokale som kan betstå av dagens tilbud, samt et solstudio, sier Eilertsen. Det viser seg desverre å være utfordrende å finne lokalitet som går inn under budsjettet. - Jeg vil ha en del svar innen 4 uker, men om noen der ute har forslag til hvordan jeg kan løse det, må de gjerne ta kontakt med meg, avslutter Siv Eilertsen.

Annonse