Salangen-Nyheter

Domus Setermoen feirer:

Jubilerer med 40 år!

Domus fikk ny fasade i 2011. FOTO: KARIN HASUND

SETERMOEN: I morgen inviterer Agnar Fossbakk og Morten Fredriksen ved Domus Setermoen til storstilt feiring. Domus fyller 40 år, og det blir i den forbindelse mange gode tilbud og flere spennende aktiviteter på senteret både på fredag og på lørdag

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

23 november 1972 åpnet dørene til Domus varesenter første gang. - Den gangen var dette et helt nytt konsept som bare fantes i byene. Et kjempestort varehus der alt var samlet under ett tak.  At det plutselig dukket opp langt ute på landsbygda var noe stort, forteller Morten Fredriksen ved Sport1. Indre Troms Samvirkelag stod bak byggingen og det har vært bygget om flere ganger, den siste store ombyggingen var i fjor.

Den elekrtiske avdelingen lang tid tilbake. FOTO: COOP INDRE TROMS

Stor aktivitet

Jubileumet starter fredag med utdeling av julestjerner til de 40 første kundene. Gratis kaffe og kake vil man kunne nyte. Det vil være utlodding av flotte premier, der Domus blandt annet kan friste med en utrolig fin sykkel til en heldig vinner. Man får også en god utfordring i å gjette prisen på en handlevogn med varer fra alle avdelingene på huset. Den som kommer nærmest verdien kan stikke av med alt innholdet i handlekurven. Lørdag fra kl 12.00 vil man kunne nyte nydelig sang fra Sigrid Sørgård i kafeen. Denne flotte damen har nettopp kommet ut med ny plate, og hun vil gi pulikummet noen smakebiter fra den. Ellers vil alle avdelingene på huset komme med mange gode tilbud denne jubileumshelgen. - Det er viktig å beholde mest mulig av handelen i distriktene, og vi ønsker derfor å gi kundene gode tilbud lokalt, sier Agnar Fossbakk ved Coop Xtra, og ønsker store og små hjertelig velkommen til en trivelig feiring av varehuset.

Fasaden på Domus etter ombygging i 1979. FOTO: COOP INDRE TROMS