Salangen-Nyheter

50 år siden første Lavangsleir:

Jubileumsleir på Røkenes

Dagen avsluttes med korssamling, der alle samles på gulvet rundt tente lys. FOTO: SOLBRITT EKLO

RØKENES: Fredag startet jubileumsleiren på Røkenes bedehus i Lavangen. Det er 50 år siden første Lavangsleiren ble arrangert, så i år får de rundt tretti barna oppleve en litt ekstraordinær leir.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Førstkommende fredag er det klart for storinnrykk på Røkenes bedehus. Da samles barn i alderen 2-5 klasse til leir på bedehuset. Leiren er fulltegnet, og deltakerne kommer både fra Lavangen, Salangen og flere andre steder, ja helt fra Tromsø. Under leiren vil det bli markert at det er 50 år siden den første leiren i Lavangen startet opp. Oddny Røkenes, som i disse dager passerer 91-årsmerket, var med fra starten. I årenes løp er mange nye ledere kommet til. Blant dem er Line Skjelnes og Solbritt Eklo, som i mange år nå har vært med og holde i trådene.

Leirbålet er tent. FOTO: SOLBRITT EKLO

Yngve Lorentsen kommer

Søndag formiddag kl. 11.00 samles både barna og ledere i kirken. Her vil leirkoret synge. Talen for dagen blir over leirmottoet: "Jesus sier: Bli i meg, så blir jeg i dere". Vi får hilsen fra Normisjons utsending, Yngve Lorentsen, og flere andre innslag. - Alle er velkommen til å feire leirjubileet sammen med oss, og bli kjent med alle lederne og alle som skal være med å delta på leiren, forteller Jon Syver Norbye.

Leirene om høsten gir også flotte naturopplevelser. FOTO: SOLBRITT EKLO